Ladies night bij hart for her

Ladies night bij hart for her

3 maart 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op de vooravond van internationale vrouwendag op 8 maart, organiseert hart for her Westervoort een Ladies night voor leden en niet-leden op 7 maart vanaf 19.30 tot 21.30.

Vooral vrouwelijke ondernemers presenteren zich op de ladies night, zoals onder andere Schoonheidssalon Odeon, Monique Disteli Interieur en Tuin, Jozina sieraden, Petra Vermeulen Styling coach en Mamasan.  Mandy Verhoef, die op 7 april de deuren van haar praktijk Variflow zal openen, laat de bezoekers kennis maken met haar Reiki behandelingen. Pia Alewijnse gaat met de bezoekers lipbalsem maken. Hiervoor wordt de keuken van hart for her omgebouwd tot een klein laboratorium.

Uiteraard is het mogelijk om informatie te krijgen over het sporten bij hart for her, afvallen met het bijzonder prettige programma van PowerSlim en/of Eqology, pure visolie.

Op de facebookpagina van hart for her Westervoort volgt het laatste nieuws over dit evenement. Omdat de bezoekers in de sportzaal lopen, is het gewenst om voor het naar binnen gaan de buitenschoenen om te wisselen voor schone sportschoenen, slippers of pantoffels.

hart for her Westervoort zit in het nieuwe Forum-gebouw op Kerkstraat 1, de toegang is gratis.