maak kennis met de cursus boetseren en beeldhouwen

maak kennis met de cursus boetseren en beeldhouwen

28 februari 2018 Uit Door Admin

Voor iedereen die graag eens wil kennismaken met de mooie hobby’s boetseren en beeldhouwen biedt de Kreatieve Kring in de weken van 26 februari en 5 maart de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij een aantal boetseer/beeldhouwcursussen. Onder begeleiding van de docent kunt u desgewenst zelf met klei of steen aan de slag.

Boetseren en beeldhouwen zijn hobby’s die veel plezier en voldoening geven en op elk niveau uitgeoefend kunnen worden. De technieken zijn goed te leren.

Op woensdagavond 28 februari en 7 maart bent u van 20.00-22.00 uur welkom bij de open inloop van de combinatiecursus beeldhouwen/boetseren. Bij deze cursus staat het beeldhouwen centraal, maar kunt u ook boetseren. Op donderdagmorgen 1 en 8 maart van 9.30-12.00 uur kunt u kennismaken met de combinatiecursus boetseren/beeldhouwen, waarbij beide technieken worden aangeboden. Op donderdagavond 1 en 8 maart kunt u van 20.00-22.00 uur een kijkje nemen en meedoen bij de cursus figuratief boetseren.

Alle proeflessen zijn gratis en de koffie en thee staan klaar. Wij verwelkomen u graag!

De cursussen worden verzorgd in de atelierruimte van de Kreatieve Kring in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of kijk op onze website www.kreatievekringwestervoort.nl.