Bas Bloemberg ondernemer van het jaar 2017

Bas Bloemberg ondernemer van het jaar 2017

12 januari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Tijdens het drukbezochte nieuwjaarsgala van ondernemend Westervoort in zalencentrum Wieleman is Bas Bloemberg van Auto Service Bas Bloemberg verkozen tot ondernemer van het jaar 2017.

Het nieuwjaarsgala stond volledig in het teken van de spannende uitreiking van de ondernemersprijs. Drie door collega-ondernemers genomineerde bedrijven, maakten kans op de titel Ondernemer van het Jaar 2017: Huis ter West, hart for her, en Bas Bloemberg. Deze bedrijven werden bezocht door een deskundige jury, bestaande uit Dirk van der Mark, Johan Paape en de winnaar van vorig jaar Hendrik Versteegh van Bodywear Superstore. 

Bas Bloemberg werd unaniem door de jury gekozen op grond van de volgende punten: een ondernemer in hart en nieren heeft in 6 jaar zijn bedrijf weten uit te bouwen van werkplaats tot full service automobielbedrijf inclusief een mooie showroom.  Dat hierbij forse investeringen nodig zijn is durven ondernemen, en dat houdt ook in dat er groei is in de werkgelegenheid. Autoservice Bas Bloemberg weet zich te onderscheiden van de concurrenten door het aanbieden van service en kwaliteit en is altijd aanspreekbaar.

Tevens is het een bedrijf dat duidelijk betrokken is bij de Westervoortse samenleving. Auto Service Bas Bloemberg maakt ook veel gebruik van social media, en ook heeft het bedrijf ook een goede marktpositie. Bas was zelf niet aanwezig op de nieuwjaarsgala, hij had de vakantie al geboekt voordat bekend werd dat hij genomineerd was, maar via een live verbinding was Bas er toch een beetje bij vanuit Gran Canaria.

Het personeel van Bas nam de trofee in ontvangst die wederom ontworpen was door Mendy Tiemissen en werd overhandigd door Arjan Koenen en hoofdsponsor Cris van Arkelen van Rabobank Arnhem en Omstreken. 

Bas en team, van harte gefeliciteerd! (red.)