Nancy’s Hair & Beauty knipt voor Linda foundation

Nancy’s Hair & Beauty knipt voor Linda foundation

4 januari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Linda.foundation geeft gezinnen in de regio Westervoort die onder de armoedegrens leven een extraatje: vier gratis knipbeurten bij de kapsalon. Via de landelijke actie van LINDA.foundation hebben die gezinnen in de feestelijke decembermaand een pakket met waardebonnen ontvangen. Bij honderden ANKO-kappers in het land kunnen de bonnen verzilverd worden.

Ook in Nederland hebben duizenden gezinnen zo weinig te besteden, dat zij geen bezoek aan de kapper kunnen brengen. Daarom knipt Nancy’s hair & beauty mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Dit jaar helpt de LINDA.foundation 3500 gezinnen.

Liefde voor kappersvak
Bij de kapper krijg je niet alleen een mooie nieuwe coupe, maar vind je ook altijd een luisterend oor voor alles wat je bezig houdt. Juist door deze persoonlijke aandacht voelen klanten zich een ander mens na een kappersbezoek. Kappers houden van hun vak en daarom gaat het Nancy Looys van Nancy’s hair & beauty aan het hart dat veel gezinnen uit Westervoort dit fijne gevoel moeten missen. Ze benadrukt: “Toen we vanuit onze brancheorganisatie ANKO werden gevraagd om deel te nemen aan de actie Wij Knippen Voor LINDA.foundation hebben we dan ook geen moment getwijfeld.”

Net als ieder ander
Het leuke is dat wie met een cadeaubon gaat betalen, dit niet van tevoren hoeft te zeggen. Nancy verduidelijkt: “We willen zowel het uiterlijk als het zelfvertrouwen een enorme boost geven. Daarom mogen klanten met een kappersbon gewoon een afspraak maken net als iedereen. We verzorgen je met even veel aandacht en liefde.”

Donatie van klanten
Heel veel klanten van de kapsalon hebben in december plaatsgenomen op de kappersstoel en met een selfie actie geld verzameld om het goede doel te steunen. Heb jij je zelf aangemeld en een bon van Linda ontvangen? Maak dan je afspraak om je eens lekker te laten verwennen.