Lokaal compliment voor Stichting promotie Westervoort

Lokaal compliment voor Stichting promotie Westervoort

7 december 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Tijdens een drukbezochte vrijwilligersavond in Kulturhus De Nieuwhof is donderdagavond het lokaal compliment 2017 uitgereikt aan de stichting promotie Westervoort.

De zaal zat vol met vrijwilligers die deze avond allemaal in het zonnetje gezet zijn met een V.I.P. show en na de uitreiking een hapje en een drankje.

De gemeente Westervoort reikt ieder jaar een Lokaal Compliment uit aan burgers en/of organisaties die zich hebben ingezet voor de Westervoortse samenleving. De stichting promotie Westervoort kreeg de prijs uitgereikt omdat ze ontzettend veel voor Westervoort betekenen, denk aan de organisatie van Westervoort in Beweging met de Truckersrun, Westervoort Live, Westervoort valt in het water, en de zomerfair. Aan deze onderscheiding is ook een prijs verbonden: een geldbedrag van € 500,-

De andere 2 genomineerden waren, Actiecomité Red Park Steenderens en Harry Wanders (Sportclub Westervoort). Harry Wanders eindigde op de tweede plek en kreeg een cheque van 100 euro van Huis ter West Actiecomité Red Park Steenderen kregen ook een cheque van 100 euro van bakkerij Koenen.