Brasserie Hugo’s Hamerden opent dinsdag 7 november

Brasserie Hugo’s Hamerden opent dinsdag 7 november

5 november 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Op dinsdag 7 november opent Brasserie Hugo’s Hamerden in de prachtige gerestaureerde boerderij Huize Hamerden in Westervoort.

Brasserie Hugo’s staat al jaren bekend als DE huiskamer van Velp. Een brasserie waar u elk moment van de dag welkom bent. Of het nu voor een kopje koffie met een gebakje is, een snelle lunch of een uitgebreid diner, het team van Hugo’s staat voor u klaar!

In april 2009 opende Jan van Anholt in de voormalige lunchroom Pascal in Velp de deuren van zijn Brasserie Hugo’s. In de loop der jaren heeft Hugo’s een goede reputatie opgebouwd en heeft het een grote vaste gastenkring.

Gedurende de hele dag kunt u gebruik maken van de dinerkaart, de keuken sluit dagelijks om 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21.30 uur. U heeft de keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

In Westervoort en Velp wordt met dezelfde kaart gewerkt, alleen de weekspecials kunnen nog weleens verschillen. De openingstijden van Brasserie Hugo’s Hamerden zijn van zondag t/m Donderdag 11.00 uur tot 21.00 uur Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 21.30 uur.  Vanaf dinsdag is het mogelijk om te reserveren via de mail en de Facebook chat, nog niet via de telefoon.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.brasserie-hugos.nl of like de Facebookpagina!

Een impressie van Brasserie Hugo’s Hamerden: