Peuterplus aanbod op Het Startblok Westervoort

Peuterplus aanbod op Het Startblok Westervoort

16 april 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Sinds 1 april kunnen de oudste peuters van peuterspeelzaal Het Startblok gebruik maken van het peuterplus arrangement.

Peuterplus is een aanbod speciaal voor de oudste peuters tussen 3,5 en 4 jaar waar de nadruk ligt op de overgang van de peuteropvang naar het basisonderwijs. In deze leeftijdsfase willen we de peuters extra uitdagen. Dit doen we door meer verdieping aan te brengen in de ontwikkelingsgerichte activiteiten en het aanbieden van spelactiviteiten die passen bij hun interesse en ontwikkeling.

Hierbij wordt geregeld gebruik gemaakt van de faciliteiten en het spelmateriaal van de kleuters. Ook de wenochtenden op school zullen onderdeel gaan uitmaken van het peuterplus aanbod. Zo realiseren we voor de peuters een vloeiende overgang naar de basisschool.

Het eerste groepje peuters is inmiddels van start gegaan. Wat voelen ze zich al groot en stoer! Dat laten ze zien in verschillende vormen van rollenspel, waarbij de nadruk ligt op samen communiceren en spelen.

Meer weten over het peuterplusaanbod op Het Startblok? Neem dan contact op met Monique Kampman van Het Startblok (026- 3114932) of Kinderopvang zonnekinderen (0316- 340079).