Hulp bij het huishouden in Westervoort niet mogelijk via Diafaan

23 december 2014 Uit Door Admin

diafaanWestervoort – Deze week bracht thuiszorgorganisatie Diafaan naar buiten tóch Hulp bij het Huishouden te willen bieden in Westervoort en Duiven.

Helaas is het volgens de gemeente niet meer mogelijk om alsnog een contract af te sluiten met thuiszorgorganisatie Diafaan. Huishoudelijke hulp via Diafaan wordt daarom vanaf 2015 niet meer door de gemeente vergoed.

Diverse thuiszorgorganisaties hebben de afgelopen maanden een contract met de gemeente afgesloten om hulp bij het huishouden te kunnen bieden in 2015. Diafaan heeft in eerder stadium het contract met de gemeente zelf opgezegd.

De gemeente heeft vervolgens mensen die zorg van Diafaan kregen ondergebracht bij andere thuiszorgorganisaties. Deze organisaties hebben medewerkers gecontracteerd en een planning gemaakt op basis van deze nieuwe groep (oud Diafaan-) klanten. Daarom is het in dit stadium helaas niet meer mogelijk om alsnog een contract te sluiten met thuiszorgorganisatie Diafaan. Huishoudelijke hulp via Diafaan wordt vanaf 2015 niet meer door de gemeente vergoed.