Westervoort spaart 220 rollades bij elkaar voor de minima

22 december 2014 Uit Door Admin

rolladesWestervoort – Bij Jumbo Mennings in Westervoort zijn 220 rollades bij elkaar gespaard voor de minima in Westervoort.

De afgelopen weken kregen klanten van Jumbo Mennings bij elke 5 euro boodschappen een zegel waarvoor men kon sparen voor een rollade. Klanten konden met een volle kaart een rollade ophalen bij Jumbo Mennings.

Jonnie Mennings had voor deze actie weer een verzamelbus geplaatst in de winkel waar de klanten ook zegels in konden doneren voor de minima in Westervoort, dit gebeurde dan ook volop! In totaal konden er met de gedoneerde zegels 220 boekjes volgeplakt worden waarmee dus in totaal 220 rollades bijeen gespaard zijn door de Westervoorters.

De rollades werden maandag door Jonnie Mennings overhandigd aan Erwin Loscher van inloophuis de Herberg die er dan weer voor zorgen dat de mensen die het financieel moeilijk hebben in Westervoort een rollade krijgen. Wat een super initiatief weer !!