De Beeldbuis haalt met glazen huis 2256 euro op

21 december 2014 Uit Door Admin

Westervoort000060Westervoort – De actie in het glazen huis op het Dorpsplein in Westervoort heeft een totaalbedrag opgeleverd van € 2256,90.

48 uur hebben Tristan Heslinga, Stijn Kierkels, Paul Haans en Cas de Reuver van De Beelduis zich op laten sluiten in het glazen huis om geld in te zamelen voor het goede doel.

De jongens van De Beeldbuis zijn afgelopen vrijdag om 12.00 uur opgesloten door burgemeester van Hout. Alles was live te volgen via internet en veel mensen kwamen ook een donatie doen bij het glazen huis. Veel gasten zijn er op bezoek geweest en ook zijn er veel spullen aangeboden voor de veiling, waar overigens nog steeds op geboden kan worden, meer info is hierover te vinden op www.debeeldbuis.tv.

De jongeren gaan in februari 2015 naar Mexico, Zanatepec, voor een uitwisselingsproject met jongeren daar. Om daar kennis op te doen en ervaringen te delen en ook zal worden bekeken of ze daar een bijdrage kunnen leveren om de bevolking te helpen bij het project Cecaci. Deze opgedane kennis en ervaring zal na de reis gedeeld worden met de Westervoortse jongeren in Nederland en met name in Westervoort en omgeving.

Dit zal worden ondersteund door het maken van een documentaire: “Mijn land, jouw land” en een voorlichtingsfilm. Tijdens deze dagen is geld opgehaald voor de bewoners van het dorpje Zanatepec in Mexico om dit project en met name de documentaire en de film mede te financieren.

Goed gedaan jongens ! en natuurlijk ook iedereen die hier hun medewerking aan hebben verleend en natuurlijk ook alle mensen die een donatie hebben gedaan !