Gezellige drukke kerstmarkt in Westervoort

20 december 2014 Uit Door Admin

Westervoort000047Westervoort – Het was gezellig druk in het centrum van Westervoort afgelopen vrijdag tijdens de kerstmarkt.

Op het Dorpsplein stonden heel veel kraampjes, er waren chalets en een tent voor de optredens opgesteld. En ook in het winkelcentrum zelf was van alles te doen. Er was live-muziek, de kerstman en kerstvrouw deelden mandarijnen uit. Er waren optredens van o.a. Balletschool Blanche en popkoor Repeat

Het weer was goed, niet heel erg koud maar vooral droog. Ondertussen konden de bezoekers zich opwarmen bij kraampjes met Glühwein, soep en warme chocolademelk. Voor de kinderen was er voldoende te doen, er was een springkussen en er was een klimwand, ook konden de kinderen marshmallows roosteren en kon er worden geluisterd naar een mooi kerstverhaal van de Kerstvrouw.

En hiermee bewees de organisatie dat ze met allure een traditie heeft weggezet die niet meer weg te denken is uit de lijst van activiteiten in het dorp.
De volgende bedrijven en verenigingen hebben hier weer een succes van gemaakt: Scouting Westervoort, Balletschool Blanche, CV de Dolbotters, Cardio Fitness, Sports Planet de Pals, Fanfare OBK, Drumfanfare Liberté, Popkoor Repeat, Kulturhus Creon, Aldo, Bisselink Kerstbomen, Gemeente Westervoort en vrijwilligers.