F5 van Sc Westervoort kampioen in zaalcompetitie

20 december 2014 Uit Door Admin

10881375_625950990863882_612461187_nWestervoort – F5 van Sportclub Westervoort is zaterdag kampioen geworden in de zaalcompetitie.

Zaterdag was de laatste speelronde van de zaalcompetitie van de jeugd waar ook de F5 van sportclub Westervoort aan mee deed. Tot vandaag hadden ze alle wedstrijden gewonnen en stonden ze drie punten voor op nummer 2 AVW.

Dus zijn de jongens flink aan de bak gegaan, de 1e wedstrijd was zeer spannend en eindigde in een gelijkspel omdat ze veel pech hadden, op de lat, op de paal, maar toch nog een punt gepakt. Uiteindelijk was om 1 uur de laatste wedstrijd voor het team en wonnen deze met een zeer mooie overwinning 7-1 en waren daarmee kampioen.

“Citroen Citroen Citroen Wij Zijn Zaalkampioen!!” klonk het in de sportzaal in Zevenaar. Goed gedaan Jesper, Stijn, Daan, Falco, Delano, Mik, Willem, Maud, Luca en Tijs gefeliciteerd jongens !!!