Warme mutsen voor deelnemers nieuwjaarsduik

17 december 2014 Uit Door Admin

Westervoort000007Westervoort – De voorbereidingen voor de tweede editie van de Nieuwjaarsduik in recreatieplas de Waaij in Westervoort zijn in volle gang.

Op woensdag 17 december kregen de organisatoren Barbera Nijenhuis en Janiek Kroon van Hans Erren, van de firma Erren Protectie, 200 mutsen uitgereikt met het logo van de Stichting Nieuwjaarsduik Westervoort om aan de deelnemers van de Nieuwjaarsduik uit te delen.

“Omdat deelnemers via hun hoofd veel warmte verliezen, is een warme muts een noodzaak”, aldus Barbera Nijenhuis en Janiek Kroon. Zij zijn heel blij dat Hans Erren ook voor deze tweede editie van het evenement de mutsen wil sponsoren.

Naast dit vrolijk gekleurde cadeautje voor de deelnemers wordt er ook gezorgd voor een hapje en een warm drankje na afloop. Ook kijkers zijn van harte welkom. Zij kunnen via consumptiebonnen eveneens een warm drankje halen.

Op 1 januari 2015 wordt de duik een spektakel voor deelnemers en kijkers. Zo worden twee grote televisieschermen opgesteld waarop muziekvideo’s worden afgespeeld en een aftelklok te zien is. Deze schermen worden gesponsord door Faas Audiovisuele dienstverlening bv. Burgemeester van Hout geeft op 1 januari het startschot om 12 uur precies.

Wie een duik durft te nemen op nieuwjaarsdag en ook zo’n leuke muts wil ontvangen van de Nieuwjaarsduik in Westervoort kan zich inschrijven via de website van de stichting nieuwjaarsduikwestervoort.nl.