Rollade actie voor de minima in Westervoort

12 december 2014 Uit Door Admin

10436311_478058248999703_3659174584003474529_n (1)Westervoort – Inloophuis de Herberg houdt in samenwerking met Jumbo Mennings te Westervoort een nieuwe inzamelingsactie voor de minima in Westervoort.

Vanaf 4 december tot en met zondag 21 december ontvangen klanten van Jumbo Mennings bij elke vijf euro aan boodschappen (met uitzondering van tabaksgoederen) gratis spaarzegels. Klanten kunnen deze zegels doneren via de melkbus bij de servicebalie in de winkel.

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan de rollades, bestemd voor de minima, welke begin volgend jaar worden uitgegeven. Jumbo Mennings zal tussentijds zorgdragen voor de correcte en benodigde opslag. Na het eerdere succes van de krattenactie, heeft eigenaar Jumbo Mennings weer contact opgenomen met het Inloophuis de Herberg voor een nieuwe actie. Het Inloophuis is blij met dit initiatief. “Hiermee laat de supermarktondernemer wederom zijn betrokkenheid met Westervoort zien, in het bijzonder met de minder draagkrachtigen.

Wij hopen dat de klanten de spaarzegels gul doneren, zodat het leven voor Westervoortse minima een stukje draaglijker wordt”, aldus woordvoerder Erwin Losscher van Inloophuis de Herberg.

Naast deze spaarzegelactie heeft Inloophuis de Herberg ook andere activiteiten. Erwin Losscher: “De naam zegt het al: het is een huis waar een ieder kan inlopen om elkaar te ontmoeten, daar waar mensen ervaren op Adem te komen. In deze samenleving zie je dat dit steeds meer gewaardeerd wordt”.

Inloophuis de Herberg mocht onlangs het Lokaal Compliment van de gemeente Westervoort ontvangen. Kom gerust eens een keer binnenlopen om een kopje koffie te drinken. Zij zijn  geopend op eerste kerstdag van 14.00-16.00 uur  u kunt zich opgeven voor een high tea, de tweede kerstdag van 10.00-12.00 uur en kunt u zich opgeven voor een brunch.  Voor beide kerstdagen kunt u zich opgeven voor 18 december in het Inloophuis de Herberg.

De openingstijden van Inloophuis de Herberg zijn maandag van 19.00-21.00 uur, dinsdag van 9.30-12.00 uur, woensdag van 9.30-12.00 uur, donderdag van 14.00-16.00 uur, vrijdag van 10.00-12.00 uur. Weet dat u welkom bent.