Kerstmarkt in Westervoort

11 december 2014 Uit Door Admin

Westervoort 0000092Westervoort – Op vrijdag 19 december a.s. van 17.00 tot 21.00 uur, vindt de X-mas Shopping op het Dorpsplein in Westervoort plaats.

Kerstmuziek, glühwein en de Kerstvrouw zullen niet ontbreken. Vanaf 21.00 uur kan er gezellig nageborreld worden in Miniresto La Promenade op het Dorpsplein. Ondernemend Westervoort en Winkeliersvereniging de Wyborgh zijn net zoals de afgelopen jaren de initiatiefnemers van de X-mas Shopping.

Wanneer de X-mas Shopping begint om 17.00 uur, zal het Dorpsplein al helemaal zijn omgetoverd tot een prachtige kerstsetting met kersthutjes, omgeven door kerstbomen, fakkels en gezellige verlichting. Bezoekers kunnen de hele avond door genieten van diverse optredens en er zal live-muziek worden gemaakt, verzorgd door Westervoortse verenigingen. Kraampjes met erwtensoep, oliebollen en koek en zopie zullen vanzelfsprekend niet ontbreken. Ook is de kerstman en kerstvrouw aanwezig op de kersmarkt !

Dit jaar kunnen de kinderen zich vermaken op een Tiroler springkussen en een klimwand en zal er een centrale vuurplaats komen, waar marshmallows geroosterd kunnen worden en kan er worden geluisterd naar een mooi kerstverhaal van de Kerstvrouw.

Tot 21.00 uur zijn er diverse kraampjes van winkeliers, verenigingen en particulieren, waar je lekkernijen kunt proeven en allerhande spulletjes kunt kopen in kerstsfeer. Tevens blijven de winkels van de Wyborgh tot 21.00 uur open. Vanaf 21.00 uur tot middernacht kan er in Miniresto La Promenade op het Dorpsplein een kerstborrel gedronken worden, waarbij kerstmuziek niet zal ontbreken. Hierbij is iedereen van harte welkom.

Om van de X-Mas Shopping een succes te maken werken mee:
Scouting Westervoort, Balletschool Blanche, CV de Dolbotters, Cardio Fitness, Sports Planet de Pals, Fanfare OBK, Drumfanfare Liberté, Popkoor Repeat, Kulturhus Creon, Aldo, Bisselink Kerstbomen, Gemeente Westervoort en vrijwilligers.