Fiets ‘m erover !

8 december 2014 Uit Door Admin

Westervoort0007Westervoort – Onlangs is het fietsviaduct over de Rivierweg vervangen en de nieuwe fietsbrug wordt op 13 december op een hele feestelijk wijze geopend.

De gemeente is erg blij met de nieuwe aanwinst en daarom wordt het fietsviaduct officieel geopend. Dit gebeurt op een hele feestelijke manier, namelijk met een wedstrijd waarmee je een nieuwe fiets kunt winnen ‘Fiets ‘m erover’, dit wordt een soort Te land, Ter zee of in de lucht.

Het is de bedoeling dat je een voertuig maakt op twee wielen waarmee je trappend in beweging komt en een parcours weet af te leggen. Lukt het je om met jouw creatie de finish te halen én vindt de jury jouw creatie het meest bijzonder, dan maak je kans op een spiksplinternieuwe fiets!

Een uitdaging dus voor alle inwoners in Westervoort, lijkt het je leuk om mee te doen dan kun je je aanmelden via gemeente@westervoort.nl.

Zorg dat je op zaterdag 13 december om 14.00 uur klaarstaat bij het startpunt op de brug aan de kant van de Broeklanden, kruising Zuidelijke Parallelweg – De Leigraaf.

ScreenShot037