Wauw wat een talent in concert helemaal uitverkocht

20 november 2014 Uit Door Admin

10751773_591875184272549_1799520306_nWestervoort – Wauw wat een talent in concert is helemaal uitverkocht, zaterdag komt er 500 man publiek die dit concert mee gaan beleven.

Maar liefst 8 muzikale talenten uit Westervoort en omgeving zingen nummers van o.a. Adele, Queen, Corrie Konings, Caro Emerald, Toon Hermans, Michael Bublé, The Blues Brothers, Ilse de Lange en Kyteman. De 45 koppige Westfort Bigband uit Westervoort begeleidt de talenten op een groot podium met professioneel licht en geluid.

Dit zijn de ingrediënten voor het muzikale spektakel Wauw wat een talent in Concert! op zaterdag 22 november a.s. in Kultürhus De Nieuwhof in Westervoort.

De 8 talenten dwongen via twee auditierondes hun deelname aan deze avond af en zullen hun favoriete nummers tezamen met de Westfort Bigband laten horen. Het idee voor deze avond komt van Ronny Arends, die als voorzitter van fanfare OBK Westervoorts muzikaal talent een podium wil bieden. “Optreden met een groot live orkest achter je voor een volle zaal, wie wil dat nou niet”?.

“Het wordt een fantastische avond voor jong en oud met een keur aan muziekstijlen en muzikale talenten”. Het is geweldig om te zien hoe deze talenten zich gedurende de repetities al ontwikkelen tot heuse artiesten. Optredens van o.a. jonge talentvolle zangeressen, een Engelstalig en een Nederlandstalig duo, een blue-grass band uit Westervoort, een ex-deelnemer aan de Voice kids en een gerenommeerde bluesband die het allemaal geweldig vinden om met de Westfort Bigband op 22 november op te gaan treden. De talenten zijn Maureen Vink, Martine Fleming, Nin & the Flatcaps, Mannus Ter Avest, Perron B, Caroline Rutten, Jimmy & Alysa en de BleusBreakers.

De avond is te vergelijken met professionele artiesten op tv die speciale arrangementen zingen en daarbij begeleid worden door het Metropole Orkest. “Een ander sausje over de nummers en dit met zo’n orkest live ten gehore brengen”, het lijkt me geweldig aldus één van de deelnemers.

De Westfort Bigband bestaat uit leden van de fanfare OBK aangevuld met een combo van drie Westervoortse rasmuzikanten die al ruim twee maanden druk bezig zijn om de meer dan 30 nummers tot in detail voor te bereiden.

Om 19.30 uur begint het voorprogramma met Nina and the Flatcaps, de zaal is om 19.00 uur open.