Westervoorter Jermaine Wattimena gaat naar WK Darts

19 november 2014 Uit Door Admin

ScreenShot025Westervoort – Jermaine Wattimena, de Westervoortse darter die zich onlangs net niet wist te plaatsen voor Lakeside, gaat volgende maand naar Londen voor het PDC World Dart Championship.

De 26- jarige Westervoorste darter dart al vanaf zijn 13e jaar en traint vaak thuis en bij café de Vrijbuiter in Apeldoorn. Jermaine is via Central Europe qualifier (Frankrijk, Liechtenstein, Zwitserland, België en Nederland) geplaatst dat in Rosmalen werd gehouden afgelopen zaterdag.

Jermaine hoopt na verschillende toernooien heel ver te komen op het PDC World Dart Championship waar ook Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen aan meedoen. Het toernooi wordt van 18 december tot en met 4 januari  gehouden en wordt live uitgezonden op RTL7. Jermaine wil ook zijn sponsors Curren.nl en Dasroggel.nl bedanken voor het vertrouwen.

Wij wensen Jermaine heel veel succes op het WK !