Vanaf 14 december elke 30 minuten een bus op zondag

17 november 2014 Uit Door Admin

ScreenShot023Westervoort – Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Breng in de stadsregio Arnhem Nijmegen volgens een nieuwe dienstregeling.

Op zondag rijdt buslijn 60 niet meer tussen Zevenaar en Duiven Dorp. Er maken te weinig reizigers gebruik van de buslijn. Door aanpassing van de vertrektijden rijdt er op zondag elke 30 minuten weer een bus van Westervoort naar Arnhem.

Volgens de huidige dienstregeling rijden er op zondag 2 minuten achter elkaar een bus en daarna moet je weer 58 minuten wachten, dit is voor veel reizigers een doorn in het oog. Met de nieuwe dienstregeling is dit opgelost.

Het is raadzaam om vanaf 14 december na te gaan of uw buslijnen nog steeds op dezelfde tijden en op hetzelfde traject rijden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, check het via deze link.