Wethouder Sluiter opent parkeerplaats De Broeklanden

1 oktober 2014 Uit Door Admin

KB00122Westervoort – Op woensdag 1 oktober heeft de wethouder van economische zaken van Westervoort, Hans Sluiter, de vernieuwde parkeerplaats bij winkelcentrum De Broeklanden heropend, De feestelijke opening werd verricht door middel van het doorrijden van een banner.

De parkeerplaats bij winkelcentrum Broeklanden waar de bedrijven Jumbo Mennings, Yauno olijven, Cafetaria-Chinees afhaalrestaurant Beijing City, Visspecialist Sebastiaan en SNS bank zijn gevestigd is compleet vernieuwd en uitgebreid. De apotheek is gesloopt en het terrein is opnieuw ingericht met 60 parkeerplaatsen en 3 invalide parkeerplaatsen. De totale parkeervoorziening rond winkelcentrum Broeklanden komt hiermee op ruim 100 plekken. Ook zijn er 10 parkeerplaatsen beschikbaar voor tandartspraktijk Broeklanden.

De glasbakken en het kleding inzamelpunt zijn van bovengronds naar ondergronds gegaan, tevens is er een box geplaatst voor winkelwagens.
Deze week ontvangt u bij Jumbo Mennings dubbele kratzegels, u kunt de zegels ook schenken aan de inloophuis de herberg die deze zegels sparen voor de minder bedeelden, hiervoor staat er een bus in de winkel bij de servicebalie.

Het project is gerealiseerd in samenwerking met Jumbo Mennings, gemeente Westervoort en Rialto vastgoedontwikkeling.