Werkzaamheden A12 nabij Duiven en Westervoort

1 oktober 2014 Uit Door Admin

ScreenShot177Westervoort – Duiven – Rijkswaterstaat voert in de periode van donderdagavond 2 oktober tot en met woensdagochtend 15 oktober ’s avonds en ’s nachts asfalteringswerkzaamheden uit op de A12 ter hoogte van Duiven. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden over één rijstrook en de vluchtstrook geleid.

Tijdens deze werkzaamheden zijn de opritten van de aansluiting Westervoort (27) en Duiven (28) enkele avonden en nachten afgesloten voor verkeer. Op gele borden staan de omleidingsroutes aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiode
Voor verkeer in de richting Arnhem is oprit Westervoort afgesloten in de periode van:

donderdagavond 2 oktober 22.00 uur tot vrijdagochtend 3 oktober 5.00 uur
maandagavond 6 oktober 22.00 uur tot dinsdagochtend 7 oktober 5.00 uur
dinsdagavond 7 oktober 22.00 uur tot woensdagochtend 8 oktober 5.00 uur
woensdagavond 8 oktober 22.00 uur tot donderdagochtend 9 oktober 5.00 uur
Voor verkeer in de richting Arnhem is oprit Duiven afgesloten in de periode van:

maandagavond 13 oktober 22.00 uur tot dinsdagochtend 14 oktober 5.00 uur
dinsdagavond 14 oktober 22.00 uur tot woensdagochtend 15 oktober 5.00 uur
Tijdens de werkzaamheden blijft de A12 open voor verkeer. Het verkeer wordt ’s avonds en ’s nachts over één rijstrook en de vluchtstrook geleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bedrijventerrein Nieuwgraaf (met onder meer Makro en Ikea) blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor verkeer.

Omleidingsroutes
Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden
De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op VanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.