2 Westervoortse teams rijden naar scandinavië voor een vakantie voor gezin uit Westervoort

2 Westervoortse teams rijden naar scandinavië voor een vakantie voor gezin uit Westervoort

25 november 2019 Uit Door Admin

Ook dit jaar gaan er weer 5 Westervoortse teams meerijden aan de Scan Covery Trial; een autotocht die in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië gaat . Tijdens deze week rijden de deelnemers ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 42 graden Celsius.

De 10e editie gaat op donderdag 2 januari van start en de finish is op zaterdag 11 januari 2020. Diverse teams rijden deze zware route voor een door hun zelf gekozen goed doel. Dit jaar willen 2 Westervoortse teams zich voor een mooi goed doel in Westervoort gaan inzetten door geld in te zamelen d.m.v. het rijden van deze Scan Covery Trial.

Het doel van Team 13 “Scrant” van Jan en Monique van Looijengoed en team 41 “Bodywear Superstore” van Hendrik en Anita Versteeg, is om een gezin in Westervoort de mogelijkheid te bieden, om een vakantie mee te maken in het mooi Scandinavië. Een Westervoorts gezin wat dat om hun huidige omstandigheden, nu niet zou kunnen maar toch erg gegund is. Op deze manier kunnen deze mensen ook eens meemaken en bewonderen wat de deelnemers van de Scan Covery Trial jaarlijks ervaren.

De 2 teams rijden onder het motto ” Van Westervoort, naar de Noord “ dit jaar dus voor een echt Westervoorts goed doel. Mocht u deze Westervoorters ook willen ondersteunen, dan kan u een berichtje achterlaten op FaceBook bij “SCRANT” of anders via email agtw@kpnmail.nl. Via Facebook zijn de verrichtingen van beide teams ook dagelijks te volgen tijdens de Scan Covery Trial.