2 gezinnen op vakantie dankzij donaties

2 gezinnen op vakantie dankzij donaties

13 februari 2020 Uit Door Admin

Westervoort – Donderdagmiddag hebben Hendrik en Anita Versteeg en Jan en Monique van Looijengoed tijdens een geheel verzorgde lunch, die aangeboden werd door brasserie Hugo’s, aan 2 gezinnen een geheel verzorgde vakantie overhandigd.

Hendrik, Anita, Jan en Monique hebben meegereden met de Scan Covery Trial en hadden hiervoor een mooi goed doel. De bedoeling was dat ze een gezin van 5 personen geheel verzorgd op vakantie zouden sturen van 22 t/m 28 februari, voor een vliegreis naar Zweden, inclusief een Lappen Safari.

Deze mensen gaan op een Huskysledetocht, Natuursafari, IJsvissen, Sneeuwscootertocht en als klap op de vuurpijl; een Noorderlicht safari. En dat allemaal in Zweden bij DoroCamp.

Dankzij de vele sponsoren en donateurs kunnen ze met een trots gevoel melden dat de sponsorpot het mogelijk heeft gemaakt om niet één gezin op vakantie te sturen, maar liefst 2 gezinnen gaan een heerlijke tijd tegemoet. 1 gezin vertrekt naar naar Zweden en 1 gezin krijgt hier in Nederland een week bungalowpark en met nog een ander gezin zijn ze bezig om ook een weekje weg te realiseren. In totaal gaan 13 mensen op vakantie

Jan, Monique, Hendrik en Anita zijn ontzettend blij dat ze echt iets leuks teweeg hebben gebracht , dankzij al die gulle en warme giften van vele Westervoortse bedrijven, bekenden, familie ,vrienden en anonieme donateurs. En wat is het deze aardige mensen gegund!

Jan van Anholt, eigenaar van Hugo’s Hamerden was zo onder de indruk van deze actie dat hij de gezinnen ook nog 2 tegoedbonnen voor een high thea aanbood.