12,5 jaar de Goudreinet in Westervoort

12,5 jaar de Goudreinet in Westervoort

6 november 2019 Uit Door Admin

Westervoort – De Goudreinet in winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort bestaat deze week 12,5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Houd de aanbiedingen in de gaten!

Van de ruim 60 winkels die er nu zijn van de Goudreinet is het filiaal van Westervoort de winkel die altijd vanaf dag 1 in de top 3 staat als het gaat om de salade verkoop. Dit hebben wij natuurlijk aan de klanten te danken die tegenwoordig uit de hele regio onze salades kennen en om u daarom te bedanken zullen de hele week alle salades in de aanbieding zijn en betaald u slechts 79 cent per 100 gram volgens filiaalhoudster Miranda

Wat de Goudreinet zo uniek maakt volgens filiaalhoudster Miranda is dat toch de service die wij bieden. Ook na 2 jaar is Michella weer terug in de zaak omdat zij het vak en de gezelligheid van de winkel miste een leuk plaatje zoals klanten zeggen om moeder en dochter weer samen in de winkel te zien.

Een half bloemkooltje omdat een hele te groot is of als je alleen bent of gewoon even een praatje, de fruitmanden die we maken en onze heerlijke noten, zuidvruchten en niet te vergeten ons chocola assortiment. Dit laatste willen zij ook met u vieren en daarom ook deze hele week de pindarotsjes 100 gram 79 cent en de Hollandse bloemkool 99 cent.

Namens het vaste team, Miranda, Michella en Bianca en onze weekendkrachten willen zij u hartelijk bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 12,5 jaar en wat ons betreft op naar de 25!!!