Westervoort in beweging

westervoortinbewegingHet laatste weekend van de zomervakantie organiseert Stichting Promotie Westervoort het evenement ‘Westervoort in beweging’: drie dagen vol wisselende activiteiten voor jong en oud. Voor de inwoners van Westervoort en omgeving is dit een sociale activiteit en een mooie gelegenheid waarbij ze hun vakantieverhalen kunnen uitwisselen. Het hele weekend zit vol met spannende dingen die je kunt bezichtigen of waarbij je kunt ‘bewegen’. In 2015 wordt het evenement gehouden op 28, 29 en 30 augustus.

Op vrijdag 28 augustus 2015 organiseert Stichting Promotie Westervoort de jaarlijkse Bodywear Superstore Zomerfair. De Bodywear Superstore Zomerfair vindt plaats in het centrum en in de Dorpsstraat van Westervoort. Tegelijkertijd is er de Medisch Centrum Westervoort Kinderrommelmarkt op het dorpsplein. Beide evenementen beginnen om 16:00 uur. ‘s Avonds is er ook nog veel te doen: Zo is er op het Gaba Plein bij Zalencentrum Wieleman, vanaf 19:00 uur tot 1:00 uur, een groot terras met live muziek, verzorgd door Galaxy Events en Zanger William. Verder is er in de Kerkstraat naast de Lidl de Wyborgh Arena met live muziek vanaf 16:00 uur.

Zaterdag 29 augustus 2015 staat vooral in het teken van de Sports Planet Truckersrun voor mensen met een beperking. Om 12:00 uur starten zo’n 125 trucs voor een prachtige tourtocht. Het instappen en de officiële start is bij Bodywear Superstore aan Het Hazeland in Westervoort. Dezelfde dag is er een beachvolleybal toernooi bij natuurbad de Waaij en in de avond staat er weer een groot(s) dorpsfeest gepland met vele bekende Nederlandse artiesten.

Van Amerongen Facilitair Westervoort On Wheels
Op zondag 30 augustus 2015 vindt er een groot motor-evenement plaats op het Ambacht, waarbij bijna 200 historische motors centraal staan bij wedstrijden en behendigheidsproeven.  Rondom dit evenement zullen nog andere activiteiten worden georganiseerd, waarbij eenieder die dat wil in beweging kan komen.

Kortom: het hele weekend staat vol met grootse activiteiten voor jong én oud.