Weer een aanrijding op beruchte T-splitsing

Weer een aanrijding op beruchte T-splitsing

10 juli 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op de inmiddels beruchte t-splitsing, Zuidelijke Parallelweg met het Dorpsplein in Westervoort is dinsdagmiddag weer een aanrijding geweest tussen een auto en een snorscooter. Het ongeval vond omstreeks 14.20 uur plaats, de bestuurder van de auto heeft de scooterrijdster over het hoofd gezien. De vrouw is met onbekende verwondingen met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Onlangs is de beruchte t-splitsing weer onder handen genomen, er zijn wat rimpels aangebracht op het fietspad… of dit de aanpassingen zijn die 6000 euro meer hebben gekost is de vraag, onlangs was in de Gelderlander te lezen dat er een budget was van 10.000 euro voor tijdelijke maatregelen.. in totaal zou het 16.000 euro moeten kosten maar wethouder Sluiter had, zoals in de krant te lezen was, de opdracht toch de deur uit gedaan ook al overschrijdt die het budget. Ook komt er nog een haag bij de parkeerplaats.

Het aantal ongevallen is drastisch hoog, in de afgelopen weken hebben al zeker 5 aanrijdingen plaatsgevonden op het beruchte punt, en dan hebben we het alleen over de geregistreerde gevallen waar een ambulance bij betrokken is geweest. Ook gebeuren er aanrijdingen waarbij geen gewonden gevallen maar alleen materiële schade, deze gevallen worden nergens geregistreerd maar dit zijn er ook veel.