Laatste mogelijkheid om in te schrijven voor de Kindervakantieweek Westervoort

Laatste mogelijkheid om in te schrijven voor de Kindervakantieweek Westervoort

10 juli 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De kindervakantieweek in Westervoort wordt wordt jaar gehouden van 13 t/m 17 augustus. Dagelijks is er een ochtendprogramma voor kinderen uit groep 1 t/m 4 met verschillende activiteiten op iedere dag een ander schoolplein in Westervoort. Voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 is er zeer divers programma van ’s ochtends tot ’s avonds en ook met twee overnachtingen.

Inschrijven kan nog tot 12 juli bij het Jongeren Centrum Creon en bij Sports Planet, daar zijn ook het programmaboekje en inschrijfformulier aanwezig.
Er is een ochtendprogramma voor kinderen uit groep 1 t/m 4. En een ochtend/middag en avondprogramma voor de groepen 5 t/m 8. Ook wordt er een 6-kamp gehouden, huttenkamp maken, verschillende sporten en nog meer, kortom een week om nooit te vergeten voor de kinderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jongerencentrum Creon via creon@kulturhuswestervoort.nl of 026-3121417 of kom langs!