Weer volop gezelligheid met Westervoort LIVE

Weer volop gezelligheid met Westervoort LIVE

9 juli 2018 Uit Door Admin

Op 18 augustus 2018 ontstaat voor de derde keer het grootste café van de Liemers, ditmaal op de parkeerplaats van Zalencentrum Wieleman, onder de naam ‘Westervoort LIVE’. Met vrienden en bekenden in een gezellige sfeer de vakanties doornemen voordat alle (basis)scholen weer beginnen en iedereen weer verder gaat met het ‘gewone leven’.

De LIVE-muziek zal dit jaar verzorgt worden door de Millstreet Band, de Snollebollekes, Henk Dissel en de winnaar van het open Podium Koningsdag 2018. Aangevuld met een spectaculaire licht- en special effect show.

De kaartverkoop voor Westervoort LIVE is inmiddels online gestart via www.wieleman.com/evenementen. Per juli zullen ook de fysieke kaarten bij CIGO Westervoort en Zalencentrum Wieleman verkrijgbaar zijn. Aangezien de opzet van Westervoort LIVE kleiner is dan de evenementen uit vorige jaren, is het aantal kaarten beperkt. Het belooft een avond te worden vol gezelligheid en muziek.

Meer informatie? Bekijk dan de facebookpagina van Westervoort LIVE