Avondvierdaagse gaat vandaag weer van start

Avondvierdaagse gaat vandaag weer van start

19 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Dikke kans dat je vanaf vandaag hordes mensen door het dorp ziet lopen, want dan start de Avondvierdaagse in Westervoort. Meer dan 1300 wandelaars gaan de komende 4 avonden zingen, wandelen en snoepen!

Op dinsdag 19 juni gaat de Avondvierdaagse van start en kan er op vier achtereenvolgende avonden gelopen worden. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: de 2,5 km, de 5 km en 10 km.  Het is inmiddels de 5e editie die georganiseerd is door Creon en de Nieuwhof. 

Het weer zal deze week wel een grote rol gaan spelen bij dit wandelevenement want woensdag zal de temperatuur aardig oplopen tot een graad of 27 en een dag later is het 10 graden kouder en is er een grotere kans op regen. Houdt als deelnemer de weersvoorspellingen goed in de gaten.

Via de volgende links zijn de routes per dag te bekijken:
Dag 1 
Dag 2
Dag 3
Dag 4