Wyborghfeest met het Balkoncert

Wyborghfeest met het Balkoncert

15 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort – het jaarlijks terugkerend “Wyborghfeest” wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 juni. Er is weer een overvol programma boordevol gezellige muziek met natuurlijk als bijzonder onderdeel het “Balkoncert”. Dit jaar komen er weer lokale/regionale artiesten op het podium optreden.

Het Balkoncert zal ook dit jaar weer een muzikale verrassing worden. Dit ook om het voor iedere bezoeker een genot te laten zijn om mee te maken. Wederom zijn er rond de 75 muzikanten die deelnemen aan het Balkoncert, dit alles begeleid door dirigent Louis Peters. De toegang is net als voorgaande jaren gratis en de ondernemers van De Wyborgh zullen zorgen voor de catering deze avond.

De aanvang van deze avond is om 20.00 uur met een optreden van Roy Wilting, daarna zal er om 20.45 uur een optreden zijn van Bianca Frieling waarna om 21.30 uur William Bonne zal optreden. Om 22.00 uur is de start van het Balkoncert 2018 en dit zal rond 1.00 uur afgelopen zijn.