Weer een succesvolle editie Buitenspeeldag

Weer een succesvolle editie Buitenspeeldag

13 juni 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Woensdagmiddag 13 juni hebben ruim 150 kinderen buiten gespeeld tijdens de 11e editie van de Buitenspeeldag in park Steenderens.

In de middag stroomde park Steenderens in Westervoort vol met kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Allemaal kwamen zij voor de vele attracties die in het park aanwezig waren om de kinderen te stimuleren om te sporten, buiten te spelen en in beweging te zijn.

De Stichting wijkraad Steenderens en jongerencentrum Creon, initiatiefnemers en organisatoren van deze buitenspeeldag, zijn zeer tevreden over het verloop van deze editie. Voor de kids was dan ook alles in het park aanwezig om een geweldige middag te hebben, gezond bezig te zijn en plezier te hebben.  

Een stormbaan, springkussens, lasergamen, skelter- en BMX-race maar ook het oudhollandse blikgooien en een grabbelton waren de activiteiten waar de kinderen zich konden vermaken. Het mooie weer maakte het plaatje ook dit jaar weer compleet.