Westervoortse brug in de kleuren wit en rood

Westervoortse brug in de kleuren wit en rood

13 maart 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Mede in het kader van de door Radio 1 opgezette actie ‘Stemmenslag’, probeert de gemeente Westervoort de opkomst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zoveel mogelijk te bevorderen. Daarom zal de Westervoortse brug vanaf 14 maart tot en met 21 maart iedere avond worden aangelicht in de kleuren wit en rood met aansluitend de nationale driekleur. Deze kleuren staan voor het witte stemvakje dat door te gaan stemmen op 21 maart rood wordt gekleurd. Het rood-wit-blauw benadrukt dat stemmen van nationaal belang is.

Meer over Stemmenslag
De gemeente Westervoort is door NPO Radio 1 benaderd om samen met de Zuid-Hollandse gemeente Brielle mee te doen aan het programma “Spraakmakers” van de KRO / NCRV. Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zijn er verslaggevers in de gemeente actief. Ze doen regelmatig verslag van Westervoortse politieke aangelegenheden en proberen in samenwerking met allerlei betrokken partijen en personen zoveel mogelijk inwoners naar de stembus te krijgen.

De gemeente heeft besloten mee te werken aan dit programma om er samen voor te zorgen dat er meer inwoners gaan stemmen op 21 maart aanstaande. De gemeente wil inwoners enthousiasmeren voor de lokale politiek en hen duidelijk maken welke betekenis deze heeft voor hun dagelijks leven.