Opening wielerseizoen 2018 WTC Westervoort

Opening wielerseizoen 2018 WTC Westervoort

11 maart 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdagmiddag is het wielerseizoen van WTC Westervoort voor het 35e jaar weer geopend. Nadat deze een week uitgesteld was i.v.m. de weersomstandigheden, kon het nu echt weer van start gaan.

Nadat de groepsfoto was gemaakt bij Wieleman vertrok het peloton in het lente zonnetje naar ‘s-Heerenberg. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en drankje nog even bijgepraat in café Wieleman over alle plannen voor het nieuwe fietsseizoen.

Dit seizoen bestaat WTC Westervoort 35 jaar. Om dit te vieren zullen er dit jaar weer diverse dingen geregeld worden. Zo wordt het jaarlijkse clubweekend een verassing en zullen we op 3 juni, de dag dat de club echt 35 jaar bestaat ook een speciaal rondje gaan fietsen.

Verder organiseert WTC natuurlijk de wekelijks trainingsritten op dinsdag en donderdagavond om 19.00 uur. Woensdagochtend vertrekken de “pensionado’s” om 9.00 uur om te genieten van mooie fietstochten met onderweg een stop voor een kop koffie. Iedere zondag staat er een tocht van ongeveer 100 km op het programma waarbij ook tijd is voor een koffiestop op vaak prachtige locaties.

Ook staan de volgende activiteiten voor de fietsliefhebbers op het programma:
– Aanrader: Zevenaar: zaterdag 21 april De TC de Liemers Classic.
– Aanrader: Speciaal jubileum zondag rondje op zondag 3 juni, de dag dat onze vereniging precies 35 jaar bestaat. Afstand 115 km.
– Aanrader: ‘Rondje Sauerland’ zal ergens dit seizoen door één van onze leden worden georganiseerd. Bijzonderheden zullen we via hem horen.
– Aanrader: Amersfoort op zondag 17 juni, een rit naar ons oud voorzitter naar Amersfoort.
– Aanrader: Heerde, mogelijk de zondag voor het clubweekend, een rit naar één van onze leden in Heerde.
– Clubweekend locatie onbekend ( 7 t/m 9 sept.)
– Afsluitende rit (zondag 30 sept.)

Voor meer informatie kijk op de site van WTC: http://www.wtcwestervoort.nl/