Toneelstuk over hectische dierentuin 3x in Westervoort

Toneelstuk over hectische dierentuin 3x in Westervoort

6 maart 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Zondag 11 maart speelt Toneelvereniging Vriendentrouw de eerste van drie komische voorstellingen in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Woensdagavond 14 maart is de tweede voorstelling. De voorstelling van 18 maart is op zondagmiddag, en erg geschikt voor gezinnen.

Vriendentrouw speelt dit jaar de komedie Dolle Beestenboel, een stuk van Henk Roede. Het speelt zich af in Diergaarde Westerzoo’tje, de plaatselijke dierentuin. Het nieuwe apenverblijf gaat geopend worden door koning Willem-Alexander. Maar de komst van de Rijksvoorlichtingsdienst, de gierige directrice en de schietgrage dierenarts zorgen voor een hectische voorbereiding, en veel loslopende dieren.

De cast van dit jaar, boven v.l.n.r:
Monique Jansen, Mirjam Bruens, Ans Pruntel, Trudy Kruk, Bram van Kuipers, Vivian van Brakel.
Onder: Karin Gompelman, Mathieu Bouman en Irma Boekhorst.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 5, en aan de zaal € 6. De kaarten zijn te koop bij Wieleman, Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter en Stefan’s Bloem en Zo. Ze zijn ook online te koop via www.wieleman.com/evenementen.

Nieuw dit jaar: de voorstelling op zondag 18 maart begint ’s middags om 14:00 uur. Vriendentrouw hoopt dat er meer gezinnen willen komen kijken, omdat het komische toneelstuk ook erg geschikt is voor kinderen.