Westervoortse schrijft thriller over o.a. grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie.

Westervoortse schrijft thriller over o.a. grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie.

4 maart 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De Westervoortse schrijfster Renate Smoorenberg heeft onlangs het boek #Backstage uitgebracht. #Backstage is een thriller over onder andere grensoverschrijdend seksueel gedrag binnen de muziek- en media-industrie.

Backstage gaat over het wel en wee van vijf muzikale en goed uitziende jonge meiden die de weg naar de top willen bereiken maar backstage komen er heel andere zaken aan het licht.

Welk jong meisje droomt er nu niet van? Deel uit te maken van een bekende meidenpopgroep. Zo ook Chrystal, Pearl, Ruby, Jewel en Jade. Dit zijn hun artiestennamen, gekregen nadat zij hun contract bij JS Productions, onder leiding van womanizer, Jay Jones ondertekenden. Vanaf dan zijn zij dagelijkse door miljoenen kijkers online te zien en te volgen op tv in de reallifesoap Material Girls. 
Intriges, spanningen, liefde, geweld, jaloezie, vriendschap en seksuele intimidatie laten zien dat de weg naar de top zwaar is.

Zo speelt bij het ene meisje een oude liefde steeds weer op, drinkt de ander haar angsten weg, heeft iemand haar verleden nog lang niet verwerkt en wordt Ruby geconfronteerd met een moorddadige stalker. 
Zijn de meiden wel opgewassen tegen al deze zaken? Is dit het begin van een succesvolle carrière of betekent dit het einde?

Over Renate: Ik ben Renate, 45 jaar en woon in Westervoort, ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen en de trotse oma van twee kleizoons. We hebben thuis twee fantastische honden en ik ben eigenaar van ’Taartje van Renaatje’  en daarnaast schrijf ik o.a. theater- en musicalstukken, songteksten en gedichten. Er zijn al meerdere musical-, en theaterstukken van mij uitgebracht bij uitgeverij Vink uit Alkmaar.

Ik ben gezegend met een bijzonder creatief talent, ik kan tekenen, schilderen, boetseren, handwerken enz. enz. waar het op neer komt: wat mijn ogen zien, maken mijn handen en wat ik visualiseer en voel, kan ik overbrengen op papier. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, het is voor mij een manier van uiten. Op mijn bucket list staat dat ik nog een kinderboek en een kookboek wil schrijven.

Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij AuqaZZ uit Arnhem en is bij alle boekhandels verkrijgbaar. Aantal pagina’s paperback: 336, ISBN paperback: 9789078459705 of via deze link te koop.