Westervoort 4 dagen lang Doldorp !

Westervoort 4 dagen lang Doldorp !

10 februari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdag 10 februari heeft burgemeester Arend van Hout op het Dorpsplein de sleutel aan de Prinsenparen van Carnavalsvereniging De Dolbotters en Carnavalsvereniging De Ysselköpkes overhandigd.

Vanaf dat moment is Westervoort voor vier dagen omgedoopt in Doldorp en hebben Prins Nico-Jan en Prinses Petra van De Dolbotters en Prins Christiaan en Prinses Tamara van De Ysselköpkes de touwtjes in handen.

Jeugdprins Fons 1e en jeugdprinses Tess van Carnavalsvereniging De Dolbotters hebben de mini-sleutel in ontvangst genomen en regeren deze dagen over het feest voor alle kinderen in Doldorp. Na de sleuteloverdracht en het voorlezen van de proclamatie, was het feest op en rond het plein. Het carnavalsfeest is officieel gestart.

Voor iedereen veel carnavalsplezier toegewenst!