Sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht

9 februari 2018 Uit Door Admin

Zaterdag 10 februari om 16:11 geeft burgemeester Arend van Hout op het Dorpsplein de sleutel aan de Prinsenparen van Carnavalsvereniging De Dolbotters en Carnavalsvereniging De Ysselköpkes

Vanaf dat moment is Westervoort voor vier dagen omgedoopt in Doldorp en hebben Prins Nico-Jan en Prinses Petra van De Dolbotters en Prins Christiaan en Prinses Tamara van De Ysselköpkes de touwtjes in handen.

Jeugdprins Fons 1e en jeugdprinses Tess van Carnavalsvereniging De Dolbotters ontvangen een mini-sleutel en regeren dan over het feest voor alle kinderen in Doldorp. Na de sleuteloverdracht en het voorlezen van de proclamatie, is het feest op en rond het plein. Het carnavalsfeest is dan officieel gestart.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken! Voor nu, alvast veel carnavalsplezier toegewenst!