Werkgroep Wij Westervoort is op zoek naar nieuwe leden

Werkgroep Wij Westervoort is op zoek naar nieuwe leden

7 februari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Wil jij ook meepraten over zaken binnen het sociaal domein die inwoners van Westervoort aangaan? Heb jij ideeën over hoe de toegang tot hulp en ondersteuning nog beter kan worden in Westervoort? Zo ja, dan is de klankbordgroep Wij Westervoort iets voor jou!

Wij Westervoort is een groep Westervoorters die geïnteresseerd zijn in alles wat er rondom het Goed voor Elkaar team Westervoort speelt. Zo wordt de groep, sinds 2014, op verschillende manieren betrokken om mee te denken over de uitvoering van de werkzaamheden van het Goed voor Elkaar team. Dit kan gaan over uitvoering van beleid, ervaringen van inwoners en ontwikkelingen binnen het team. Een keer in de 6 weken komt iedereen samen om input te geven op de lopende zaken.  

Om Wij Westervoort zo goed mogelijk te laten functioneren zijn er meer mensen nodig. Mensen met een mening, met een oog en oor in de Westervoortse samenleving. Ben jij iemand die graag meedenkt en meewerkt om de dienstverlening van het Goed voor Elkaar team Westervoort nog beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de Westervoortse inwoners? Neem dan contact op met Rik Hollak van het Goed voor elkaar team. Je kunt hem mailen via rik.hollak@westervoort.nl of bellen op 06-10606945.

Meld je nu aan!