Single release party van debuutsingle van Arjan Koenen

Single release party van debuutsingle van Arjan Koenen

7 februari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – De Westervoortse Arjan Koenen lanceert op vrijdag 20 april zijn debuutsingle in zalencentrum Wieleman met een denderende single release party.

Dit heugelijke moment wil de zanger op bijzondere wijze vieren, samen met bekende artiesten die gastoptredens zullen verzorgen. De volgende artiesten zullen op deze single release party van Arjan optreden: MAAN, Thomas Berge, Henk Dissel, Joey Hartkamp, William Bonne, Jeroen Visser en Roy Wilting. Natuurlijk zal Arjan Koenen zijn debuutsingle laten horen en maken ze er samen een groot feest van.

De aanvang van deze feestavond is 20.30 uur en duurt tot 00.30 uur, de deuren zijn geopend om 20.00 uur in zalencentrum Wieleman in Westervoort. De kaartverkoop gaat heel hard, dus wil je er nog bij zijn haal of bestel dan nog snel je kaarten. Kaarten zijn online te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/tickets-ak of haal je kaarten bij zalencentrum Wieleman of in de winkels van bakkerij Koenen in Westervoort of Duiven.