85- jarige vrouw in huis overvallen

85- jarige vrouw in huis overvallen

5 februari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Een oude alleenstaande vrouw van 85 jaar is tussen zondagavond en maandagnacht in haar woning overvallen aan de Liemersallee vlak bij de Rotonde Broeklanden.

Een man is waarschijnlijk met een valse sleutel de woning van de 85-jarige bewoonster binnengekomen. Daarna heeft hij de vrouw bedreigd en vervolgens goederen weggenomen. De overval is gepleegd tussen zondagavond 23.00 uur en 4.30 uur s’nachts.

Het signalement van de verdachte luidt: een Man van 1.85 meter lang met een gezet postuur en hij was donker gekleed. De man sprak zonder accent.

Misschien heeft u rond het tijdstip van de overval iets gezien of gehoord wat met deze zaak te maken kan hebben? laat dit dan weten aan de politie, u kunt bellen via 0900-8844 of als u anoniem wilt bellen 0800-7000 (gratis nummer). Mogelijk bent u in het bezit van beveiligingsbeelden en