Eef van Baarsen gaat op voor een tweede termijn bij de SP

Eef van Baarsen gaat op voor een tweede termijn bij de SP

13 januari 2018 Uit Door Admin

Ook de Westervoortse SP heeft een keuze gemaakt wat betreft de mensen die voor deze partij op de kieslijst komen. Deze lijst zal net als vier jaar geleden aangevoerd worden door Eef van Baarsen.

Het bestuur van de Westervoortse SP is van mening dat de ingeslagen weg de goede weg is geweest. “Als nieuwe partij hebben we laten zien waar we voor staan. Onze inbreng en oppositie binnen de raad was en blijft altijd in het belang van de Westervoortse inwoner aldus Eef van Baarsen.

‘Er zijn nog genoeg onderwerpen waar we ons sterk voor willen maken en die voor ons als SP van belang zijn. Om bijvoorbeeld maar een paar punten te noemen: meer verkeersveiligheid in Westervoort, een rechtvaardige verdeling van de gemeentelijke belastingen en meer zorg op maat ondersteuning voor schoolgaande Westervoortse jongeren uit gezinnen die weinig te besteden hebben’.

Mede dankzij de inzet van de SP is Westervoort een sociale gemeente en daar zijn we trots op zegt van Baarsen. Het motto van Eef van Baarsen is “Waarom moeilijk doen als het samen kan!”