Ravage bij sigarettenroof bij de Albert Heijn

Ravage bij sigarettenroof bij de Albert Heijn

10 januari 2018 Uit Door Admin

foto’s R.Jansen

Westervoort – Bij een snelkraak in de Albert Heijn in winkelcentrum De Wyborgh in Westervoort is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 4.00 uur voor een onbekend bedrag aan sigaretten gestolen en is voor duizenden euros schade gemaakt.

De daders hebben een toegangsdeur van het winkelcentrum aan de kant van de Kerkstraat vernield om in de passage te komen, hierna hebben ze bij de Albert Heijn ook een ruit geforceerd en zijn daarna richting de sigarettenbalie gegaan waar het rolluik vernield werd en voor een onbekend bedrag aan rookwaar hebben weggenomen.

De politie vraagt getuigen zich te melden, dus mocht je in de nacht van dinsdag op woensdag iets gehoord of gezien hebben wat hiermee te maken kan hebben, bel dan met de politie via 0900-8844