Arthur Boone lijsttrekker liberalen Westervoort

Arthur Boone lijsttrekker liberalen Westervoort

10 januari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Aanstaande zaterdag 13 januari geeft VVD Westervoort de aftrap voor de campagne met de jaarlijkse “snerttour” langs de woonzorginstellingen Westerstaete, de Wilgenpas en Sonnedach. Vanuit de tweede kamer zal Sophie Hermans meegaan op deze “snerttour”, die dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden.

Met de spreuk “ook lokaal liberaal”, gaat de VVD de campagne in. Doordat een groot deel van de fractieleden vrijwilligerswerkzaamheden doet in eigen dorp is de partij goed geworteld in de Westervoortse samenleving.

VVD Westervoort gaat de verkiezingen in met Arthur Boone als lijsttrekker. “We willen Arthur graag weer terug zien in het college als wethouder ”, aldus fractievoorzitter Joan Berings. Zij laat weten zeer tevreden te zijn over de inzet van Boone de afgelopen 4 jaar. De taken die op de gemeente zijn afgekomen door de decentralisaties van zorg, de WMO en jeugdzorg zijn goed geborgd in Westervoort. Zo ook het doelgroepenvervoer. Daarnaast heeft het huidige college de zichtbaarheid in de regio van Westervoort op de kaart gezet door het vervullen van regionale bestuursfuncties. Fractievoorzitter Joan Berings blijft met haar fractie de rol van volksvertegenwoordiger vervullen binnen Westervoort en laat het lijsttrekkerschap graag aan Boone over. De lijst van de VVD Westervoort zie er als volgt uit:

1. Arthur Boone
2. Joan Berings-Teunissen
3. Jan Derksen
4. Roderick ten Kortenaar
5. Joop van Weelden
6. Wim den Heijer
7. Anke Bakker
8. Hanneke Schrage

Een goede balans in mannelijke en vrouwelijke kandidaten. Maar ook verjonging op de lijst met de 20 jarige rechten student Roderick. Met deze kieslijst gaat de VVD Westervoort vol vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 tegemoet.