Deelnemers ScanCoveryTrail vertrokken richting Scandinavië

Deelnemers ScanCoveryTrail vertrokken richting Scandinavië

5 januari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Vrijdagmorgen zijn in alle vroegte de vijf teams uit Westervoort vertrokken die mee gaan doen aan de mooie rit door Scandinavië “De ScanCoveryTrail”. Onder het motto “Met Westervoort naar de Noord !” zullen de deelnemers richting de Noordkaap rijden. 

Jo en Monique Wigman, Paul en Ronald Koenen, Nic en Jacqueline Moerke, Hendrik en Anita Versteeg en Jan en Monique van Looyengoed werden vrijdag door heel veel familieleden, vrienden en bekenden uitgezwaaid op het Dorpsplein bij winkelcentrum De Wyborgh. 

De deelnemers vertrokken vanuit Westervoort naar Lelystad waar de deelnemers om 10.30 uur gaan starten voor deze 10-daagse rit door sneeuw, ijs en kou. Er is voor het uitzwaaimoment gekozen omdat het voor de startende teams immers beter is om zo snel mogelijk te starten en alle tijd en energie hierin te steken. Zo wordt er voor de teams geen kostbare extra tijd verloren.

Finish
Op 14 januari zal er in Beek, na een barre tocht van 7000 kilometer, de inmiddels vertrouwde groots opgezette finish bij Het Heuveltje plaatsvinden.

U kunt de teams vanaf 11.30 uur volgen via www.scanct.nl of via de diverse Facebook accounts van de teams uit Westervoort.
team 13 Sea Shepherd 1team 55 Moerke & Coteam 57 Gebroeders Koteam 63 Bodywear Superstoreteam 72 Jowi transport.

Alle teams, heel veel plezier en succes ! (red.)