Westervoorts tafeltennis toernooi

Westervoorts tafeltennis toernooi

4 januari 2018 Uit Door Admin

Westervoort – Op zaterdag 13 januari 2018 zal in Kulturhus De Nieuwhof het Westervoortse tafeltennis toernooi plaats vinden. De combinatiefunctionarissen Sport zullen ook dit jaar in samenwerking met TTV Westa en veel hulp van vrijwilligers dit toernooi organiseren.

Het tafeltennis toernooi is het derde schoolsporttoernooi dit schooljaar. Kinderen kunnen zo punten verdienen voor de titel Sportiefste Klas van Westervoort en Duiven.

De kinderen kunnen zich nog opgeven via de mail. Stuur een mailtje naar beweegteam@kulturhuswestervoort.nl om je in te schrijven. Er zijn nog maar tien plekken beschikbaar dus als je mee wilt doen geef je dan snel op! Op woensdag 10 januari sluit de inschrijving.

Op vrijdag 12 januari krijgen alle kinderen die zich hebben opgegeven op school een formulier mee van hun meester of juf met verdere informatie!

Zaterdag 13 januari worden de kinderen om 14.00 uur verwacht in de Nieuwhof. De Nieuwhof is gelegen aan de Rivierweg 1 te Westervoort. Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen.

Deelname is gratis! En voor alle kinderen is er water en fruit beschikbaar gesteld. Dit wordt de kinderen aangeboden door Jongeren op Gezond Gewicht.