Winterconcert Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk

Winterconcert Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk

3 december 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Op zondagmiddag 17 december aanstaande verzorgt vocaal ensemble Notice een “bijna Kerstconcert” in de sfeervolle Werenfriedkerk in Westervoort.  Notice bestaat uit zes enthousiaste vrouwen, die begeleid worden op piano en gitaar of a capella zingen. Voor dit speciale concert is gekozen voor een combinatie met een saxofoontrio, genaamd HET (Het Enkelriet Trio). Zij brengen eigen (kerst)arrangementen ten gehore, speciaal geschreven voor sopraansaxofoon, altsaxofoon en basklarinet.

Notice heeft een afwisselend repertoire van soft popmuziek, ballads en rustige luistermuziek. Engels en Nederlandstalig, maar uitstapjes naar andere talen gaan zij zeker niet uit de weg. Ter gelegenheid van de komende kerstdagen zullen de vrouwen van Notice naast nummers uit hun kerstrepertoire ook sfeernummers ten gehore brengen. Zij zingen voor u de sterren van de hemel! Bezoek voor meer informatie de website: www.noticezingt.nl of like Notice op Facebook.

De zondagmiddagconcerten in de Werenfriedkerk worden georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk. Door het organiseren van concerten, van klassiek tot pop wil de stichting het historisch kerkgebouw een prominentere plek geven in de Westervoortse samenleving.   

Het concert begint zondagmiddag 17 december om drie uur. Inloop vanaf halfdrie. De toegangsprijs is € 7,50 inclusief een kop koffie of thee. In de pauze wordt speciaal voor dit concert glühwein geschonken.  Inschrijven kan via e-mail vriendenstichting@werenfried.nl.  Kaarten liggen dan bij aanvang klaar. Verder zijn kaarten voor 6 euro per stuk in de voorverkoop verkrijgbaar bij Huis ter West, Zuidelijke Parallelweg 3, zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 en Cigo Westervoort, Dorpsplein 32. Ook zijn er aan de deur kaarten verkrijgbaar à € 7,50. Donateurs betalen € 5,00.

Voor en na het concert kunnen geïnteresseerden zich melden als Vriend van de Werenfriedkerk. Voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 25,00 krijgen Vrienden flinke korting op de entreeprijzen van de concerten en kunnen zij rekenen op een jaarlijks cultureel uitje. Uiteraard kan aanmelding ook via het mailadres vriendenstichting@werenfried.nl