250ste inname bij Repair Café Westervoort-Duiven

250ste inname bij Repair Café Westervoort-Duiven

26 november 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Afgelopen woensdag was het een feestelijk moment voor het Repair café Westervoort-Duiven, ze hadden hun 250ste inname moment. Toevallig was deze 250ste aanbieder ook iemand waarvan ze eerder al 3 lasmachines en een compressor gekregen hadden. De klant wilde graag wat kledingstukken laten repareren.

Het was weer een drukke dag voor het Repair café, er kwam van alles binnen. Onder anderen: een Mechanische Klok, Senseo , Alarm Wekker en ander kleingoed. In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet meer hoe dat moet. Reparatie- kennis verdwijnt snel. Mensen die deze praktische kennis nog wel bezitten, worden door de maatschappij niet altijd even hoog gewaardeerd en staan vaak zelfs ongewild aan de kant. Hun ervaring wordt niet of nauwelijks benut.

Het Repair Café brengt daar verandering in! Mensen die anders misschien aan de kant staan, doen weer mee. Waardevolle praktische kennis wordt overgedragen. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. Het Repair café Westervoort-Duiven is op de woensdagmiddag open tussen 13:00 uur tot 16:00 uur in de ruimte aan de Noordelijke Parallelweg 1 ( achterzijde Station Westervoort). Meer info over het repair café E-mail: repaircafewestervoortduiven@gmail.com Telefoonnummer: 06 27897318