Brasserie Hugo’s Hamerden geopend

Brasserie Hugo’s Hamerden geopend

7 november 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Maandagavond is Brasserie Hugo’s in huize Hamerden geopend. Heel veel genodigden kwamen naar het monumentale gebouw, dat bij binnenkomst van het dorp staat, om eigenaar Jan van Anholt en het team te feliciteren en succes te wensen.

Burgemeester van Hout en de wethouders Theo Kampschreur en Hans Sluiter waren ook naar de Brasserie gekomen om de trotse Jan van Anholt en zijn vrouw Bianca te feliciteren met hun nieuwe zaak. Jan van Anholt heeft het concept van de succesvolle zaak Hugo’s in Velp overgenomen en zal dit in Westervoort de ideale plek zijn voor een kopje koffie met een gebakje, een snelle lunch of een uitgebreid diner.

Gedurende de hele dag kunt u gebruik maken van de dinerkaart, de keuken opent dagelijks om 11.00 uur en sluit om 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21.30 uur. U heeft de keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

In Westervoort en Velp wordt met dezelfde kaart gewerkt, alleen de weekspecials kunnen nog weleens verschillen. De openingstijden van Brasserie Hugo’s Hamerden zijn van zondag t/m Donderdag 11.00 uur tot 21.00 uur Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 21.30 uur.  Vanaf dinsdag is het mogelijk om te reserveren via de mail en de Facebook chat, nog niet via de telefoon.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.brasserie-hugos.nl of like de Facebookpagina!

Een impressie van deze avond: