Nieuws

Uitreiking cheque Clubkas Campagne aan W.T.C.-Westervoort en Fanfare OBK Westervoort

Zondagmorgen 5 november heeft Monique Lubbers, vlak voor de ATB-trainingsrit van W.T.C Westervoort, namens Rabobank Arnhem en Omstreken, een cheque overhandigd aan Herman Geurts, voorzitter van de wielervereniging W.T.C.-Westervoort.

De vereniging heeft namelijk mee gedaan aan de Clubkas Campagne van Rabobank Arnhem en Omstreken. Daarbij hebben de leden van de Rabobank hun stemmen mogen uitbrengen op ongeveer 170 verenigingen en stichtingen uit Arnhem en omgeving. Deze stemmen zijn omgezet in een geldbedrag en de wielervereniging heeft het mooie bedrag van € 376,36 ontvangen. Dit bedrag zal besteed worden aan het 35-jarig bestaan op 3 juni 2018.

Tevens heeft Monique Lubbers, vlak voor aanvang van hun najaarsconcert bij Wieleman, ook nog een cheque mogen overhandigen aan Ronnie Gerretzen, voorzitter van de muziekvereniging Fanfare OBK Westervoort. Zij deden namelijk ook mee aan de Clubkas Campagne. Zij hebben het prachtige bedrag van € 950,81 ontvangen. Dit bedrag gaan ze onder andere besteden aan de jeugdopleiding door de leerlingen te voorzien van lesmateriaal en bladmuziek.

Beide verenigingen van harte gefeliciteerd!

Previous post

Brasserie Hugo's Hamerden opent dinsdag 7 november

Next post

Cheque voor OBK jeugd Westervoort van stichting Brimata