34e Westervoortse schaaktoernooi

34e Westervoortse schaaktoernooi

1 november 2017 Uit Door Admin

Westervoort – Op zaterdag 9 december 2017 zal in Kulturhus De Nieuwhof het 34e Westervoortse schaaktoernooi plaats vinden. De combinatiefunctionarissen Sport zullen ook dit jaar met veel hulp van vrijwilligers dit toernooi organiseren.

Het schaaktoernooi is het tweede schoolsporttoernooi dit schooljaar. Kinderen kunnen zo punten verdienen voor de titel Sportiefste Klas van Westervoort en Duiven.

De kinderen kunnen zich in de klas via hun meester of juf aanmelden op het inschrijfformulier dat in alle klassen hangen. Het is voor de groepen 3 t/m 8 en voor alle basisscholen in Westervoort. Op vrijdag 1 december worden alle lijsten opgehaald in de klassen. Hierna kun je je ook niet meer opgeven!

Op zaterdag 9 december worden de kinderen om 11.30 verwacht in de Nieuwhof. De Nieuwhof is gelegen aan de Rivierweg 1 te Westervoort. Om 12.00 wordt het openingswoord en de openingszet gedaan door een BW’er. Het toernooi is om 17.00 (incl. prijsuitreiking) afgelopen.

Deelname is gratis! En voor alle kinderen is er water en fruit beschikbaar gesteld. Dit wordt de kinderen aangeboden door Jongeren op Gezond Gewicht.